Publicat pe 2 comentarii

Biorezonanţa – metoda modernă de diagnostic şi tratament

Ce este biorezonanta?

Biorezonanţa este o metodă modernă de diagnostic şi tratament, dezvoltată pe baza cercetărilor efectuate de Institutele de Psihofizică .
Aparatul de biorezonanţă constă dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficienţele sau modificările patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul ţesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

Ce acurateţe are acest dispozitiv de biorezonanţă?

Acest dispozitiv poate detecta cu mare probabilitate (acurateţe între 80-90%) în faze incipiente, modificările survenite în starea de sănătate. Pentru comparaţie, RMN-ul depistează afecţiuni de gastroenterologie cu o precizie de 30-34%.
În cazul biorezonanţei, examinarea are loc în zona energo-informaţională, prin intermediul unor inductoare-receptoare magnetice sub formă de  elecrtozi.

Care este principiul de funcţionare al biorezonanţei?

Pe scurt, în timpul consultaţiei, aparatul măsoară parametrii de rezonanţă şi reactanţă ai organismului. Prin măsurători electrofiziologice el colectează mii de parametrii într-un timp foarte scurt. Aceste date sunt apoi calculate, analizate şi redate într-o formă familiară terapeutului de un computer.
În timpul testării, dispozitivul rezonează cu mii de ţesuturi, organe, nutrienţi, toxine şi alergeni într-o sutime de secundă şi înregistrează valorile la care organismul reacţionează. Aparatul scanează organismul pacientului aşa cum un program anti-virus scanează un computer, căutând orice fel de virusuri, deficienţe, slăbiciuni, alergii, anormalităţi sau sensibilităţi.

Prin ce diferă biorezonanţa faţa de celelate metode de diagnostic?

Informaţiile furnizate de aparatul de biorezonanţă sunt fundamental diferite faţă de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc., din moment ce ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat ca un tot, şi despre direcţia în care organismul îşi concentrează energia. Analiza fiind globală în întregul organism şi nu doar în câţiva ml de sânge, are o acurateţe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.
Odată măsurate nivelurile de vitamine, aminoacizi, nutrienţi, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri, sănătatea şi echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descoperă orice lucru care afectează starea de sănătate.

Care ar fi avantajele acestei metode de diagnostic comparativ cu medicina alopată?

Dintre multiplele avantaje pe care le are biorezonanţa, se pot enumera:

 •  de departe, cel mai important avantaj constă în faptul că aparatul depistează din timp anumite boli, cum ar fi cancerul, tumorile, etc., înainte ca acestea să se manifeste în corpul fizic, având în vedere ca mai întâi dezechilibrul apare în sfera bioenergetică a organismului, şi de-abia apoi în corpul fizic. Acest lucru este extraordinar, deoarece permite depistarea din timp a acestor boli când ele încă nu pot fi detectate prin alte metode de diagnostic, ceea ce permite o excelentă profilaxie a lor.
 • cea mai mare precizie dintre toate investigaţiile cunoscute
 • absolut sigură, neinvazivă şi nedureroasă 
 • economie de timp şi bani
 • aduce informaţii care s-ar putea obţine doar după consulturi la diferiţi medici specialişti şi analize de la multe laboratoare
 • descoperă procesele patologice într-o fază preclinică a dezvoltării lor, când n-au apărut încă simptome şi dezechilibre majore, permiţând astfel profilaxia şi tratamentul precoce
 • oferă o imagine de ansamblu, permiţând asocieri tip cauză-efect între diferitele dezechilibre din organism
 • diagnosticul este ecologic, lipsit de efecte secundare, inclusiv pentru copii, gravide sau pacienţi foarte slăbiţi
 • selectarea individuală a unei combinaţii de remedii pe baza rezultatelor obţinute prin analiza computerizată
 • verificarea eficienţei oricărui tratament printr-o metodă obiectivă computerizată vizualizabilă şi de către pacient

Cât de subiectivă este metoda

Analiza este foarte obiectivă, ea fiind realizată de un dispozitiv medical computerizat. Medicul citeşte şi pune cap la cap datele oferite de către computer.

Care este atitudinea oficialităţilor medicale vis-a-vis de aceasta metodă?

Practicarea acestei metode este reglementată prin Legea 118/2007 privind organizarea şi funcţionarea activităţilor şi practicilor de medicină complementară/alternativă şi se încadrează în categoria 6 numită „Aplicaţii bio-electromagnetice şi energetice”. Universităţile de Medicină din toată lumea, inclusiv din România au început să organizeze împreuna cu Colegiul Medicilor cursuri post-universitare de pregătire pentru „Evaluarea globală energetică şi funcţională computerizată a organismului (diagnostic şi terapie prin biorezonanţă)”.

Este cumva vazută negativ sau respinsaă de către bisericile creştine sau alte religii?

Nu, deoarece este metodă pur ştiinţifică, obiectivă.

Este consultaţia dureroasă sau produce vreun disconfort?

Nu. Pacientul stă pe un scaun şi nu simte nimic.

Biorezonanţa are efecte secundare, adverse?

Nu. Nici unul.

Este necesară o pregătire prealabilă a pacientului înainte de examinare?

Nu. Nu este necesară nici un fel de pregătire. Singura menţiune este ca în timpul examinării pacientul nu va trebui să aibă la el telefonul mobil, ce ar putea interfera cu aparatul de biorezonanţă.

Cât durează o consultaţie obişnuită?

Între 60 şi 90 de minute, în funcţie de complexitatea tabloului patologic.

 

2 comentarii la „Biorezonanţa – metoda modernă de diagnostic şi tratament

 1. I got what you intend,bookmarked, very decent site. Katrinka Melvin Bartram

 2. I really like your writing style, fantastic information, thanks for posting : D. Roshelle Nickey Harry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *