Fizioterapie si Biorezonanta magnetica

FIZIOTERAPIE  CU DEEP OSCILLATION

Cabinet de Fizioterapie din Roman, str. Tineretului bl. 15/3 ofera servicii pentru rezolvarea urmatoarelor probleme de sanatate:

FIZIOTERAPIE CU UNDE MAGNETICE

 • spondiloza cervicala
 • lombago
 • hernie de disc
 • scolioza
 •  nevralgie intercostala 
 • gonartroza 
 • coxartroza 
 • artroza la umar, cot, laba piciorului, mana 
 • Pareze
 • Dureri musculare;
 • Luxatie
 • Alungirea sau ruptura unui tendon
 • Fibroze
 •  Hematom
 •  Pareze
 • Osteosinteza
 • Mialgia
 • Edeme
 • Detoxifierea organismului
 •  Lifting facial
 • Tratament anti-imbatranire
 • Tulburari de circulatie venoasa .

Terapia cu oscilație profundă este un tratament terapeutic unic pentru reabilitare, care este aprobat de FDA pentru relaxarea musculară, creșterea circulației și ameliorarea durerii, care sunt factori importanți în restabilirea funcției și menținerea mobilității musculare.

Relaxare musculară
Terapia de oscilație profundă este resimțită ca o vibrație blândă în țesuturile moi, care relaxează mușchii subiacenți, făcând țesuturile moi mai flexibile pentru manipulări care vizează creșterea gamei de mișcare.

Mobilizare sporită
Efectul de masaj creat de oscilații funcționează până la 8 cm adâncime în țesuturile pacientului, determinând deschiderea căilor și creșterea fluxului de sânge, nutrienți și limfa în tot corpul, ajutând la vindecarea naturală a țesuturilor deteriorate.

Analgezic
Odată ce fluxul de sânge, oxigen și nutrienți este restabilit la mușchii afectați de adeziuni cauzate de leziuni sau microtrauma, durerea rezultată este diminuată și mobilitatea este crescută.

Ghid terapeutic DEEP OSCILLATION®

Informații terapeutice DEEP OSCILLATION

DEEP OSCILLATION® este o metodă de tratament unică şi brevetată.

Structura sa specială vă permite să creați oscilații eficiente din punct de vedere biologic în țesuturile supuse tratamentului prin folosirea forței de atracție electrostatică şi a frecării. Spre deosebire de alte tratamente, aceste oscilații plăcute au efecte de intensitate agreabilă, dar care acționează în profunzime asupra tuturor tipurilor de țesuturi (cutanat, conjunctiv, adipos subcutanat, mușchi, vase de sânge şi vase limfatice).

Au fost demonstrate clinic următoarele efecte fiziologice ale DEEP OSCILLATION®:

 • Foarte eficient în reducerea durerii
 • Anti-inflamator
 • Eficient în reabsorbția edemelor
 • Stimulează vindecarea rănilor
 • Antifibrotic
 • Îmbunătățește troficitatea
 • Reduce eritemul (roșeața)
 • Are efect de detoxificare
 • Îmbunătăţeşte calitatea țesuturilor

În timpul tratamentului pacientul tine lejer între degete (fără să strângă) un element neutru din titan. Efectul terapeutic plăcut al DEEP OSCILLATION® este creat sub aplicatorul manual, care este deplasat cu mișcări circulare deasupra țesutului.

Tratament anti-îmbătrânire pentru fată-gat-decolteu

Stimularea/relaxarea musculară determinată de vibrațiile profunde ale DEEP OSCILLATION® antrenează muşchii faciali şi menţine tonusul acestora. Stimularea produceriii de colagen şi a regenerării celulelor determină o reîmprospătare şi reîntinerire a pielii. Efectele antiedematoase şi antifibrotice duc la un aspect neted, elastic şi fără riduri.

Recuperare după intervenția de chirurgie plastica sau laser abraziune

Cu DEEP OSCILLATION®, inflamațiile, roşeaţa şi edemele pot fi reduse mult mai rapid. Deoarece tratamentul poate fi aplicat încă de la o etapă foarte timpurie a perioadei postoperatorii, procesul de vindecare este accelerat, inflamația locală este oprită, iar durerile sunt calmate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Terapie pre- si post-operatorie

Deoarece DEEP OSCILLATION® prezintă proprietăți antiedematoase, de drenaj limfatic, antifibrotice şi de detoxificare, acesta pregăteşte ţesutul pentru liposucţie, face ca liposucţia să fie mai eficientă şi mai durabilă şi vă protejează împotriva efectelor adverse ale procedurii de sculptură corporală.

Celulită

DEEP OSCILLATION® intervine asupra tuturor mecanismelor patologice ale celulitei. Cu DEEP OSCILLATION®, poate fi îmbunătăţită microcirculaţia, pot fi reduse edemele şi limfostazele, poate fi oprită inflamaţia, pot fi reduse simptomele indigestiei provocate de consumul exagerat de fibre sau poate fi redusă sensibilitatea la hormonii estrogeni.

Leziuni traumatice şi vătămări cauzate de suprasolicitări

Pentru leziunile traumatice şi vătămările cauzate de suprasolicitări, DEEP OSCILLATION® are un efect antiinflamator şi de reducere a edemelor, stimulează în mod direct automobilizarea în zonele dureroase care au fost calmate şi astfel permite o revenire mai rapidă la formele active de tratament şi antrenament.

Tratament pre- si post-operator

Cu DEEP OSCILLATION®, inflamaţiile şi edemele pot fi reduse considerabil, mai rapid decât prin terapiile convenţionale, în faza pre şi post-operatorie. Deoarece poate fi utilizat într-o fază foarte timpurie, procesele de vindecare sunt stimulate şi accelerate, inflamaţiile locale sunt inhibate şi durerea este redusă pentru o perioadă îndelungată.

Recuperare după antrenament si restabilirea performantelor

În tratamentul postantrenament, DEEP OSCILLATION® este recunoscut pentru efectele sale rapide de calmare a durerii şi relaxare musculară, şi pentru efectele directe asupra microtraumelor (dureri musculare). Reziduurile celulare sunt eliminate mult mai rapid prin tratament. Acesta duce la o alimentare cu nutrienţi mai eficientă a celulelor musculare, astfel accelerând refacerea performanţelor. Sunt reduse astfel duratele de regenerare în cadrul proceselor de antrenament sistematic.

Terapie pre- si post-operatorie

Cu aparatul DEEP OSCILLATION®, inflamațiile şi edemele pot fi calmate pre- şi postoperator considerabil mai rapid decât prin terapiile convenționale. Deoarece poate fi utilizat într-o etapă foarte timpurie, procesele de vindecare a plăgii sunt stimulate şi accelerate, inflamațiile locale sunt inhibate şi durerea este redusă semnificativ pentru o perioadă îndelungată. Calitatea cicatricilor este îmbunătățită. Este un ajutor ideal pentru îngrijirea postoperatorie de rutină, ex. în oncologie, neurologie şi traumatologie. Datorită efectului său blând, se utilizează ca primă metodă de terapie pentru condițiile de după transplant, mastectomie, operație cezariană, osteosinteză, endoprotezare etc.

Leziuni traumatice si afectari neurologice

Pentru leziuni şi afectări traumatice şi neurologice, DEEP OSCILLATION® are un efect puternic de reducere a edemelor, de îmbunatățire a trofismului şi stimulează direct auto-mobilizarea în zonele dureroase calmate, şi astfel permite o reluare mai rapidă a formelor active de terapie şi a activităților de zi cu zi. În recuperarea de după un accident vascular cerebral, DEEP OSCILLATION® este utilizat pentru drenajul limfatic delicat şi eficient, în special la nivelul capului, precum şi pentru îmbunatățirea trofismului în zonele hemiplegice.

Sindrom dureros

În indicații precum Fibromialgie, Sudeck etc, însoțite de durere cronică, DEEP OSCILLATION® are un efect puternic de calmare. Fără o administrare permanentă de medicamente, intensitatea şi calitatea durerii este modificată puțin câte puțin. Aceasta face posibilă învingerea dificultăților de zi cu zi, a oboselii, a rigidității musculare, a temerilor şi depresiei.

Durere si tensiune mamara post-partum (canale galactofore infundate)

Simptomele apar în general în primele două până la patru zile de la naştere, înainte sau în timpul pornirii lactaţiei.

Cauzele acestor simptome în zilele imediat de după naştere le constituie hiperemizarea şi edema datorate supraîncărcării limfatice, precum şi creşterii în volum, intensificării secreţiei şi umplerii glandelor mamare. Acestea reprezintă o problemă în plus pentru tinerele mame care poate să împiedice dorinţa lor de a alăpta. Vibraţiile plăcute ale DEEP OSCILLATION® calmează imediat şi perceptibil durerile spontane şi zonele mai sensibile. Tensiunea şi inflamaţia sunt diminuate imediat, ceea ce duce la normalizarea lactaţiei. Există un nivel înalt de acceptare a acestui tratament în rândul pacientelor.

Tratament postoperatoriu pentru cezariana

DEEP OSCILLATION® elimină mult mai rapid inflamaţiile şi edemele postoperatorii şi are un efect pozitiv şi accelerat asupra proceselor de vindecare dacă se utilizează încă din prima zi de după operaţie. Rezultatul îl constituie vindecarea dinamică a plăgilor cu cicatrici mai puţin vizibile şi mai flexibile. Există de asemenea o reducere prelungită a durerii.

Tratament pentru zonele cu probleme cauzate de sarcina

Vibraţiile ce acţionează în profunzime antrenează muşchii prin relaxare şi activare şi îi păstrează întinşi. Pielea îşi menţine aspectul neted, în primul rând prin reducerea vergeturilor, prin stimularea producerii de colagen şi regenerarea celulelor. S-a demonstrat clinic că DEEP OSCILLATION® neutralizează efectele patologice ale celulitei.

Biorezonanta Magnetica

BIOREZONANTA este o investigatie a intregului organism fara radiatii si fara efecte secundare, biorezonanta magnetica depisteaza afectiunile chiar si in faza incipienta, in doar o ora si este folosita si ca metoda de tratament. Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela ca poate fi folosita de oricine: adulti, femei insarcinate, copiii si de varstnici. Singura contraindicatie o prezinta cei care au stimulator cardiac. Pentru a beneficia de un astfel de test, nu ai nevoie de pregatiri speciale, deoarece biorezonanta magnetica presupune doar conectare la niste electrozi.

Testarea se face intr-o singura sedinta

Pentru o evaluare generala a organismului, ai nevoie doar de o singura sedinta, care dureaza o ora. Un mare avantaj este acela ca rezultatele se primesc pe loc. Testarea poate sa fie urmata de sedinte de terapie, daca se observa anumite afectiuni. sedinta terapeutica dureaza tot o ora. in functie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda pana la trei sedinte saptamanale. Numarul de sedinte variaza insa de la o persoana la alta. Terapia propriu-zisa este insotita de indicatii ale specialistului cu privire la stilul de viata, la dieta individualizata si chiar la folosirea remediilor

Reduce efectele adverse ale medicamentelor

Terapia cu biorezonanta magnetica si tratamentul naturist se pot face in paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Avantajul este ca astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteza.

Cabinetul  nostru beneficiază de un aparat computerizat , ultramodern, de investigare a stării generale de sănătate printr-o metodă non-invazivă, care nu folosește radiații, nu preia probe de sânge, nu utilizează ingerarea de substanțe. Complexul de investigare înregistrează și analizează peste 9000 de substanțe și principii active din organism.Informațiile sunt obținute prin electrodul plasat in palma si reda starea generala a pacientului.Cu ajutorul acestui aparat putem afla :
Situația punctuală a nivelelor enzimelor, vitaminelor, mineralelor și oligoelementelor
• Starea sistemului endocrine ( tiroidă, paratiroida,  pancreas, etc)
• Testarea aparatului osteo-articular permite stabilirea tonusului și eficienței pe grupele musculare implicate în efort și eventuale probleme articulare, precum și leziunile de părti moi
• Aprecierea stării aparatului cardio-vascular, aparatului respirator, sistemul digestiv, aparatul reno-urinar și genital
• Stabilirea nivelului de oxigenare a tesuturilor şi ph-ul

 • Starea sistemului imunitar
  • Stabilirea unor constante sangvine
  • Potențialul alergic al organismului

Terapia prin Biorezonanta se poate utiliza pentru:

 • Probleme cauzate de organisme unicelulare, paraziți, bacterii patogene, ciuperci și viruși.
 • Candida albicans, candidoză, streptococ, bacterii stafilococice, colită escherichia,  papilloma virus (HPV), chlamydia trachomatis,
 • Invazii masive (enteroioza, ascaride, fulgi, viermi ).
 • Paraziți pe piele (scabie, păduchi)
 • Virale și micotice (gripă, infecții toxice alimentare)
 • Infecții fungice (ciuperca de unghii, aftere, lichen, negi, papiloame, herpes).
 • Probleme de piele (psoriazis, dermatită, ulcere, acnee, eczeme, seboree, rozacee etc.)
 • Inflamația colonului și a căptușelii.)
 • Probleme cu tractul gastro-intestinal (ulcer, gastrită, hepatită)
 • Probleme cu sistemul genito-urinar (cistită, pielonefrită, prostatită);
 • Sindroame de durere (cefalee și migrenă, dureri de dinți, dureri la nivelul gâtului, spatelui, articulațiilor, umflături).
 • Probleme cu sistemul endocrin (tiroidian, zahăr din sânge,dezechilibru hormonal)
 • Probleme cu sistemul musculo-scheletic
 • Probleme cu sistemul nervos (insomnie, nervozitate, depresie)
 • Probleme cardiovasculare;
 • Răni de febră; Aciditate ridicată.)
 • Sindromul de oboseală cronică; Tensiune ridicata sau scăzuta.)
 • supraponderali și subponderali.
 • Recuperarea postoperatorie
 • Probleme autoimune, căderea părului, hashimoto, lupus.
 • Imunostimulator – Stimulează sistemul imunitar, protejând astfel organismul de viitoare atacuri de paraziți, viruși și bacterii.
 • Crește vizibil stilul de viață
 • Îmbunătățește memoria și activitatea creierului.
 • Accelerează metabolismul la nivel celular (metabolismul), reducând astfel obezitatea și excesul de greutate.
 • Ajută și activează curățarea ficatului, a rinichilor, a bilei, a sistemului digestiv, a sângelui și a limfei.
 • Nu afectează bacteriile benefice (ajută și stimulează dezvoltarea lor) prin înlăturarea bacteriilor dăunătoare.
 • Oferă acțiuni de susținere și curățare tuturor organelor și sistemelor din corpul uman
 • Contraindicații: să nu fie folosit de persoane cu stimulator cardiac (un cip de computer cu baterie implantată în piept), femei însărcinate și care alăptează!
  * Rezultatele care pot fi realizate sunt strict individuale și depind de eforturile fiecărui om. Primiti mai multe alimente alcaline (fructe, sucuri, legume, salate, plante aromatice medicinale super-alimente , MLS, ALT, etc.) Reduceți consumul de alimente acide (aluat, gluten, drojdie, zahăr, proteine ​​animale). Este important de reținut că nu este vorba despre tratamente medicale, ci despre practici recomandate, tratament alternative.
 • Nu există date dovedite științific care să sugereze că aceste metode sunt eficiente. Rezultatul pentru toți clienții este diferit și poate varia.